Endnu en sejr til Cecilie i Østrig

07-04-2024 16:31

Cecilie Dybro Jensen forsætter sejrsstimen i Østrig. I dag blev det Blue Hors Bentley, som hun tog sejren med i U25 Grand Prix, mens hun i går sejrede med Zagori i Intermediare II

Copyright Ridehesten.com
Cecilie Dybro Jensen og Blue Hors Bentley. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Til start ved det internationale dressurstævne i Stadl Paura i Østrig er danske Cecilie Dybro Jensen, der er afsted som den eneste danske rytter. 

I går havde Cecilie en særdeles succesfuld dag, da hun i U25-klassen indtog både første- og andenpladsen med hestene Zagori e. Blue Hors Zack/ Sir Donnerhall II og den mere rutinerede Blue Hors Bentley e. Belissimo M/ Weltmeyer. 

I dag kunne Cecilie tilføje endnu et topresultat til samlingen, da hun sammen med Blue Hors Bentley atter sejrede. Denne gang var det i U25 Grand Prix-klassen, hvor parret opnåede en score på 69,154%. 

I samme klasse havde hun også den kun 9-årige Zagori med til start, som endnu er noget grøn på dette niveau. Cecilie og Zagori opnåede en score på 66,077%.

Copyright Ridehesten.com
Cecilie med Zagori. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I et interview med Ridehesten fortalte Cecilie tidligere i dag, at det lige nu handlede om at få lidt mere erfaring på dette plan for hende og Zagori: 

– Med Zagori er det stadig lidt svært for ham. Så med ham der går det egentlig bare ud på at få ham sikkert igennem og give ham en god oplevelse.

Cecilie og Zagori sluttede som nr. 7 i klassen. 

Se klassens resultat her

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner