Endnu et world cup-stævne aflyst

07-11-2020 13:00

Marie Helene Rigård Rohleder

Det store internationale world cup-stævne i Frankfurt er nu blevet aflyst på grund af skærpede coronarestriktioner, som gør det umuligt for arrangørerne at gennemføre 

Copyright Ridehesten.com
Arkivfoto World Cup 2017. foto: ridehesten.com/ Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Vi har arbejdet på mange kreative og ukonventionelle koncepter for at kunne få lov til at afholde world cup-stævnet i Frankfurt, men desværre er det ikke muligt at afholde et stort internationalt ridestævne i de smukke omgivelser ved Festhalle Frankfurt, siger Matthias Rath, som er direktør for CDI-W Frankfurt og Oceanside Events til eurodressage.com.

World cup-kvalifikationen i Frankfurt er endnu en i rækken, som bliver aflyst. Lyon, Stuttgart, Madrid, London, Mechelen, og Amsterdam er allerede blevet aflyst. Frankfurt skulle have været erstatning for Stuttgart. 

Nu er der kun fire af de oprindelige kvalifikationsstævner, som er tilbage, inden finalen skal afvikles i Gøteborg i Sverige til april. Den første var world cup-stævnet på Vilhelsmborg, hvor Cathrine Dufour og Bohemian red sig helt til tops. De næste er i Salzburg i Østrig, Neumünster i Tyskland og den sidste kvalifikation er sat i Holland i marts måned. 

Stævnet i Frankfurt skulle også have afviklet de populære tyske mesterskaber og cups: Nurnberger Burgpokal, Louisdor Cup og Piaf Forderpreis. De vil i stedet blive afviklet i Kronberg bag lukkede døre. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Kilde: Eurodressage

 

 

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen