Enhver fejltagelse er succes, hvis man lærer fra den

26-09-2019 12:15

Rebecca Sofie Larsen

Læs her hvordan mit sidste stævne gik, og hvordan jeg bruger den erfaring vi fik til at komme videre mod mine mål

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

I torsdags var der et aften C-stævne i dressur på Faxe Ridecenter hvor Armantic står opstaldet. Armantic og jeg var meldt til i en LA2, hvilket gik meget blandet.

Jeg var faktisk meget i tvivl om hvorvidt vi skulle starte eller ej, for der er sket så mange ting siden vi startede sidst, og jeg var begyndt at blive lidt nervøs for hvad de andre i stalden ville tænke og sige. En følelse der ellers ikke normalt fylder så meget hos mig, og som jo er fuldstændig fjollet når de fleste af dem der kiggede på jo godt ved hvor svær Armantic til tider kan være. Nå men jeg besluttede mig for at følge et godt råd jeg engang fik, som går på følgende “Fejltagelse er succes, hvis man lærer af den, og husk på at hver udfordring du møder er en mulighed for vækst”.

Lige præcis denne sætning huskede jeg på under og efter vores tur på banen, for vi lavede ret så mange fejl undervejs. Jeg ville selvfølgelig gerne have vist min hest frem fra sin bedste side, men var egentlig ikke skuffet over vores præstation, da jeg følte at vi kunne bruge vores ridt til at lære hvad jeg skal være mere opmærksom på næste gang. Der er ting, som vil være en udfordring de næste MANGE gange vi er til stævne, men det vigtigste er at prøve og gøre sit bedste og få det bedste ud af det man har. F.eks. glor Armantic altid helt vildt nogle bestemte steder, fordi der ikke plejer at stå mennesker oppe ved barrieren og sådan i hverdagen, men det er noget som man må tage med sig.

Desuden føler jeg virkelig at vi har fået en masse værktøjer med, som især hjalp i opvarmningen hvor Armantic normalt er meget anspændt og nervøs for de andre heste.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Og husk altid “ For at lykkes skal dit ønske om succes være større end frygten for fiasko” — Bill Cosby.

Håber i kunne lide at læse med,

Kh Rebecca

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner