Enormt startfelt i KRAFFT Tour ved Christmas Show

17-11-2021 10:06

Annika Knudsen Lorentsen

KRAFFT står bag en springserie for amatørryttere og den indledende kvalifikation afholdes i denne uge i forbindelse med AB Rideudstyr Christmas Show Warm Up for hest. Her dyster mere end 150 ryttere om de bare 25 pladser der er videre i konkurrencen

Copyright Ridehesten.com
Nathalie Berggren og Wizal III F. Vejgård ved KRAFFT Tour of Amateurs i Herning 2019. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

De 25 bedste ryttere sammenlagt fra to LA1* 115 cm klasser i forbindelse med Christmas Show Warm Up for hest kvalificerer sig til KRAFFT Tour of Amateurs i forbindelse med Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning 2022. Herfra går én rytter videre til den svenske finale ved Falsterbo Horse Shows, præcis som det plejer. 

– Det er blevet en kæmpestor succes, og det er virkelig mange som gerne vil ride de her kvalifikationsklasser ved Christmas Show, fortæller Jesper Bæk fra KRAFFT, som fortæller, at de er meget glade for opbakningen. 

Copyright Ridehesten.com
Katrine Stigsen og Cassandra over KRAFFT-springet ved Christmas Show. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Vi er superglade for opbakningen, det er fedt når tingene lykkes. Vi kan også se, at de ryttere, der får plads i Herning, får en rigtig stor oplevelse og de har jo ofte hele familien med. Det er altid stort at ride i Herning, og specielt for de her amatører, som ellers ikke ville få muligheden for at ride i sådan en kulisse. 

Der er hele 163 ekvipager tilmeldt den første kvalifikationsklasse ved Christmas Show Warm Up, som afholdes på torsdag. Anden kvalifikationsklasse afholdes fredag, og det er herefter, at det afgøres hvilke 25 ryttere, der får plads i Herning. 

Startlister for Christmas Show Warm Up. 

Copyright Ridehesten.com
Jesper Bæk fra KRAFFT. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing