Seje pony- og childrenryttere

27-08-2022 19:14

Trine Askjær-Jørgensen

Sportsrideklubben i Bernstorffsparken er i denne weekend fuld af unge ryttere og deres ponyer og heste, for her afvikles nemlig DM i springning for pony- og children-ryttere, finalerne i Distriktsmester Cup og meget mere

Copyright Ridehesten.com
Laura Sloth Kjær med Boom Box. Foto: Privat

Finalerne i Distriktsmester Cup præsenteret af Spring Danmark og DM i springning for pony- og childrenryttere, også kaldet Agria DRF-mesterskab, finder i denne weekend sted hos Sportsrideklubben i Bernstorffsparken.

I dag er førstnævnte blevet afgjort, og efter det fulgte første afdeling af DM-klasserne.

Vinder af Distriktsmester Cup for kategori 3 blev Laura Sloth Kjær med Boom Box, der red en fejlfri hovedrunde og omspringning i tiderne 66,18 sek. og 31,79 sek.

Klassens resultat.

For kategori 2 blev Bjørn Landsgrav Kriegel med Brock Bee Line vinderen af Distriktsmester Cup, idet de sammen red to fejlfri runder i tiderne 64,51 sek. og 35,90 sek.

Klassens resultat.

Copyright Ridehesten.com
Bjørn Landsgrav Kriegel på førstepladsen, Ida Ammitzbøll Willumsen på andenpladsen, Maise Røscher Kristensen på tredjepladsen, Malou Føns Arnesen på fjerdepladsen og Wilma Heyn på femtepladsen. Foto: Privat

Vinderen af Distrikstmester Cup for kategori 1-ponyerne blev Josefine Brandt Andersen med Moylena Bobby, der godt nok havde fire fejl i både hovedrunde og omspringning, men hun var stadig hurtigst og bedst med tiderne 76,94 sek. og 36,35 sek.

Klassens resultat.

Copyright Ridehesten.com
Josefine Brandt Andersen med Moylena Bobby. Foto: Privat

Efter de forskellige finaler i Distriktsmester Cup stod den så på første afdeling af DM i springning for pony- og childrenryttere. Først på banen var ponyrytterne på kategori 3.

Her blev vinderen Julie Bille Andersen med Bally Valley Liberty, der red en fejlfri runde i tiden 74,87 sek., som sikrede dem sejren i den indledende runde.

Klassens resultat.

Copyright Ridehesten.com
Julie Bille Andersen med Bally Valley Liberty. Foto: Privat

Herefter fulgte kategori 2-ponyerne, hvoraf Amalie Breum-Harild og Pidget vandt klassen med en fejlfri runde i tiden 72,07 sek. På andenpladsen kom Smilla Hylleberg og Gogo M e. Golden Leroy/ Giglbergs Outsider, som også red en fejlfri runde, men lige lidt langsommere end Amalie og Pidget, nemlig på 72,69 sek. Trejdepladsen gik til Christel Engelbrecht og Attyrory Jamesson, som red fejlfrit i tiden 76,38 sek.

Klassens resultat.

Copyright Ridehesten.com
Amalie Breum-Harild med Pidget og Smilla Hylleberg med Gogo M. Foto: Privat

Vinder i første afdeling af DM i springning for kategori 1-ponyer blev Magdalene Rose Mikkelsen med Attyrory Rebel, der red fejlfrit i tiden 80,03 sek. Andenpladsen indtog Karla Baad Christensen og Atos des Mottes e.  Quiros du Pas/ Matabay XX (FR), som fik fire fejl og tiden 80,78 sek. Tredjepladsen gik til Olivia Hundborg Dresler og Jasmines Holly e. Weststar Sunny/ Moores Clover, som fik otte fejl og tiden 74,25 sek.

Klassens resultat.

Copyright Ridehesten.com
Magdalene Rose Mikkelsen med Attyrory Rebel og Karla Baad Christensen og Atos des Mottes. Foto: Privat

Sidst på banen i dag var children-rytterne, der også skulle ride deres første afdeling af DM i springning.

Her blev vinderen af klassen Noah Just Broch med Price Dance e. Party Dance/ Cantus (opdr. Christian Kjær), der red en fejlfri runde i tiden 68,41 sek. På andenpladsen blev det Selma Hundborg Dresler med Rihanna e. Coulthard Top/ Sandro (opdr. Matthias Ketelsen), som også red en fejlfri runde, men i tiden 70,09 sek. Tredjepladsen gik til Anna Ley og Errando e. Argentinus/ Lys de Darmen, som red fejlfrit i tiden 78,57 sek, og fjerdepladsen til Emilie Sehested Boll med Lantini-EM e. Bøgegårdens Apollo/ Candillo (opdr. Peter A. Petersen), som red fejlfrit i tiden 79,39 sek.

Klassens resultat.

Stævnets start- og resultatlister.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner