Equitour Denmark forsøges flyttet til september

02-04-2020 17:01

Annika Knudsen Lorentsen

Set i lyset af de voldsomme udfordringer i forbindelse med Covid-19-pandemien, har arrangørerne bag Equitour Denmark besluttet at flytte arrangementet til forhåbentligt en uge i september

Copyright Ridehesten.com
Oversigt ud over den flotte springbane ved Equitour Denmark. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Arrangørerne bag Equitour Denmark har netop meddelt, at de aflyser deres arrangement den 20.-24. maj, men i stedet for en fuldstændig aflysning, forsøger de at flytte arrangementet til september.

– Det store puslespil omkring en ny tilrettet stævnekalender er på nuværende tidspunkt desværre ikke endeligt fastlagt. Det betyder, at vi for indeværende ikke kan melde en ny afviklingsdato ud. Vi har anmodet om at få tildelt datoerne 3.-6. september, og håber, at vi denne weekend kan gennemføre et uændret Equitour Denmark arrangement, fortæller de og fortsætter:

Nyheden fortsætter efter annoncen

– I forbindelse med flytningen håber vi, at I alle vil være med til at gennemføre et brag af et ridestævne. Sammen kan vi fejre, at det igen er muligt at være samlet omkring den sport, som vi alle elsker.

Mere information omkring stævnet kommer, så snart der er endelig afklaring på omfanget af stævnet, samt den nye afviklingsdato.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen