Et dansk springakademi

16-10-2015 16:05

I sommer blev et dansk springakademi for unge, talentfulde ryttere under 25 år etableret. Formålet er at støtte dansk talentudvikling på springsiden og lørdag kan man høre en præsentation af idéen bag Firkløverets Springakademi

Copyright Ridehesten.com
Deltagerne i Firkløverets Springakademis første træningssamling med Maria Gretzer.

Firkløverets Springakademi skal støtte og udvikle den danske springsport med henblik på at danske ryttere kan opnå bedre resultater både individuelt og som hold.
Firkløveret tror, at der findes et stort og uudnyttet potentiale i dansk springsport, og de tror på, at det nytter at satse på målrettet undervisning af unge ryttere, for at springsporten i Danmark kan blive mere tydelig både nationalt og internationalt.

Den internationale rytter og træner Maria Gretzer og hendes mand Björn Carlsson er tilknyttet springakademiet, og de holdt den første clinic for 20 udvalgte unge springryttere i september. Personerne bag Firkløverets springakademi: Lotte Holm, Rene Holstein, Mikala Bagge og Susanne Taarnager har skabt en uafhængig non profit organisation som vil samle midler ind fra sponsorer og andre glade bidragydere, så rytterne fortsat kan deltage uden omkostninger i de planlagte træningssamlinger, foredrag ol.

Lørdag kl. ca. 16.55 inden præmieoverrækkelsen efter finalen i den 3* medium tour, vil repræsentanter for Firkløverets Springakademi give en kort præsentation af ideen bag. 

Se mere videoklippet som du finder her.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald