Eye Catcher drager hvert øje

16-08-2014 07:04

... i Holland, hvor UVM-bronzetageren har vundet finalen for 5-års heste. Ellers er det hingsten Vivaldi, der som faderhingst var den store vinder ved de hollandske unghesteklasser - find alle resultater her

Copyright Ridehesten.com

De sidste dage har det hollandske avlsforbund KWPN holdt de såkaldte KWPN Hestedage, hvor en række unghestemesterskaber er blevet afviklet.

I 5-års klassen for dressurheste mødtes tre hingste i toppen, tre hingste der alle netop er kommet hjem fra UVM i Verden. Eye Cather e. Vivaldi/Partout - der ved UVM fik en bronzemedalje - tog førstepladsen, efterfulgt af El Capone e. UB 40/00 Seven og Estoril e. Zhiwago/Gribaldi. Se alle resultater af klassen her.

Men alle tre placerede hos de 5-års var hingste, var det en hoppe, der tog sejren hos de 4-års. Det var en suveræn sejr. Fanita e. Vivaldi/Havidoff havde med 92 point i finalen og totalt 271 point 16 point ned til andenpladsen, som blev indtaget af vallakken Fenix e. Vivaldi/Houston. På tredjepladsen kom Fabregaz e. Bordeaux/Democraat. Se alle resultater af klassen her.


Ved KWPN's Hestedage er der også finaler og hopper og føl. Følg hele skuet her.

 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen