Få din nye bog signeret!

15-03-2016 16:14

Ved dette års hingstekåring i Herning vil det være muligt at få sin bog signeret af Hasse Hoffmann og Nathalie zu Sayn-Wittgenstein på Ridehestens stand i hal J1 7165 

Der vil være mulighed for at købe de inspirerende bøger "Fra hest til verdensstjerne" af Nathalie zu Sayn-Wittgenstein samt "Dressur med hjerte og forstand" af Hasse Hoffmann. Begge er de to stærke profiler inden for dressursporten ikke blot herhjemme i Danmark men også i udlandet. De er anerkendt for deres helt fantastiske arbejde med uddannelse af heste. 

Lørdag den 19. marts kl. 12.00 vil det være muligt at få en autograf eller at købe bogen "Fra hest til verdensstjerne" signeret af prinsessen. Nathalie vil være på Ridehestens stand i hal J1 7165, så her har du den unikke mulighed for at møde hende i egen person.

Hasse Hoffmann giver også autografer eller signerer sin bog "Dressur med hjerte og forstand" på Ridehestens stand i hal J1 7165. Han vil være at træffe på standen lørdag kl. 13.00 samt søndag kl. 12.00 - så hvis du vil møde den anerkendte berider, har du nu en helt unik mulighed.  

 

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen