Få viden og inspiration med Trolle

11-03-2022 10:00

Trolle har inviteret dygtige, danske ryttere hen på deres stand i dag til Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning. Her vil Ulrik Trolle interviewe bl.a. Cathrine Dufour og Andreas Schou. Der er dermed rig mulighed for at blive klogere samt møde de danske stjerner

Copyright Ridehesten.com
Ulrich Trolle sammen med Rasmine og Cathrine Laudrup-Dufour i går. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Trolle har mange arrangementer på deres stand i hal F til Dansk Varmblods Hingstekåring 2022. I går var der en velbesøgt reception, og i dag er der liveinterviews og andre spændende ting hele eftermiddagen.

Klokken 13.00 kommer Cathrine Dufour, Daniel Bachmann Andersen, Nanna Skodborg Merrald og Andreas Schou, hvor de vil fortælle om deres livsstil, deres drømme og dele ud af træningsinspiration samt meget mere.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Klokken 15.00 vil den nylancerede airbagvest fra Cavalleria Toscana blive udløst for at demonstrere dens funktion og ydeevne.

Og sidst, men ikke mindst, besøger de unge danske dressurtalenter, Kristian Würtz Green, Sara Hyrm og Frederikke Gram Jakobsen, standen, hvor også de vil blive interviewet af Ulrik Trolle og fortælle om deres fremtid og visioner. Det sker klokken 16.00.

Hvis du ikke er til hingstekåring, så fortvivl ej – interviewene bliver livestreamet på Trolles Instagram-profil. Så uanset om du er at finde i Messecenter Herning til hingstekåring eller er derhjemme, har du en unik mulighed for at blive inspireret af nogle af dansk dressur og springnings dygtigste ryttere.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen