Fansk sejr i Göteborg Trophy

26-02-2011 18:40

Britt Carlsen

Tre svenske ryttere var med blandt de syv ryttere som mødtes i omspringningen, det blev dog til fransk sejr til Philippe Rozier - husk at følge live sendingen senere i aften fra World Cup Kür
Copyright Ridehesten.com
Philippe Rozier og Randgraaf vandt Grand Prix springningen i Göteborg og med sejren fulgte 210.000 svenske kr. (Foto: Ridehesten)

Syv ryttere var fejlfrie til omspringningen i Grand Prix-springningen Göteborg Trophy her til aften. Det blev den svenske rytter Alexander Zetterman som åbnede omspringningen på High Yummy og taget på Scandinavium var ved at løfte sig, da han red fejlfrit over målstregen i tiden 39,41 sekund. Tysklands Ludger Beerbaum kappede dog godt to sekunder af Zettermans tid med Couleur Rubin, og selvom svenskerne forsøgte at tage føringen tilbage, så måtte Rolf-Göran Bengtsson og Casall La Silla noteres for fire fejl, og dermed holdt Beerbaum fast i sin føring. Svenskerne havde en sidste mulighed, da også Angelica Augustsson var fejlfri i hovedspringningen med Walter. Og mindsanten om ikke den unge svensker var fejlfri og hurtigere end Beerbaum, så hun gik i spidsen af konkurrencen med 36,37 sekudner. Desværre for svenskerne manglede en rytter, den lynhurtige franskmand Philippe Rozier i omspringningen, og han satte tingene på plads med Randgraaf - en fejlfri runde næsten et sekund hurtigere end Augustsson. To danske ryttere deltog i klassen; Andreas Schou og avlshingsten Uno's Safier blev noteret for 5 fejl og Thomas Sandgaard/Rubber Ball fik 9 fejl. World Cup kür Den næste klasse i Göteborg er World Cup kür dressur, har man lyst til at følge ridtene, så skal prinsesse Nathalie og Horsebo Smarties starte kl. 20.50, mens Andreas Schou har stattid kl. 21.35 på Polka Hit Nexen. På arrangørerens hjemmeside kan man se ridtene på live streaming.

Links

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner