Fejl i verdensranglisten i dressur

08-05-2017 10:20

I sidste uge offentliggjorde FEI en elleve måneders version af verdensranglisten, og det betød ændringer i point og for nogle ryttere også rangering

Copyright Ridehesten.com
Verdensranglistens nr. 1, Isabell Werth
Nyheden fortsætter efter annoncen

FEI offentliggjorde en elleve måneders version af verdensranglisten den 2. maj. En talsmand fra FEI bekræftede, at FEI dressurafdelingen tirsdag offentliggjorde verdensranglisten for at inkludere flere begivenheder, der sluttede den 1. maj. Verdensranglisten, der blev offentliggjort den 2. maj løb over perioden 1/6/2016 – 1/5/2017, men det er nu rettet, således at FEI den 5. maj offentliggjorde en revideret udgave af verdensranglisten i dressur, der gælder for standardperioden på tolv måneder, som løber fra 1/5/2017-30/4/2017.

Hvad betød ændringen?

De øverste 16 ekvipager forblev i samme rækkefølge, men nogle af rytternes samlede point var ændret, og for andre betød det en rangændring. For amerikanske Kasey Perry-Glass med den danskavlede hest Gørklintgaards Dublét betød det, at hun rykkede ned på en 19. plads tirsdag den 2. maj, hvor hun i dag ligger som nr. 17.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Sammenlignet med rangeringen tirsdag, er Rikke Svane med Finckenstein rykket fem pladser ned til i dag at ligge som nr. 41.

Du finder FEIs verdensrangliste HER, hvor du også kan se alle vores danske ryttere og deres præstationer.

/eurodressage.com

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen