Fendi Ask scorede hattrick (video)

14-10-2017 22:34

Britt Carlsen

Presset var enormt på Søren Møller Rohedes skuldre, forventningerne til ham var tårnhøje, da han red ind til omspringningen på den dobbelte championatsvinder Fendi Ask - de indfriede alle forventninger til publikums jubel

Danmarks bedste 4-, 5- og 6-års hest de seneste tre år hedder Fendi Ask - hun er en fremragende repræsentant for sin succesfulde far Favorit Ask. Den super forsigtige hoppe har en indstilling, som man kun kan beundre. Det er normalt Karen Møller Rohde som sidder i sadlen på Fendi Ask, men da hun venter barn har Søren sat sig i sadlen og han kunne her til aften skrive sig ind i historiebøgerne sammen med Fendi Ask.

Det blev en aldeles fremragende omspringning som afsluttede dette års championatsfinaler i springning. Søren Møller Rohde og Rikke Haastrup Kristensen havde hver to heste med i omspringningen i 6-års finalen. Rikke Haastrup Kristensen sikrede sig anden og tredjepladsen på hhv. Balouca Z e. Baloubet du Rouet og Coupe Dior e Coupe de Coeur. Søren møller Rode red sig ind på fjerdepladsen med Chasseur Ask Z e. Casall og så red Mille Bisgaard efter en topplacering på Engerupgaards Cezanne e. Baloubet du Rouet og det var lige ved at lykkes, men desværre faldt der en bom undervejs, og de sluttede på femtepladsen. 

Forhindringerne bliver nu kørt ud af den imponerende opvisningshal på Blue Hors, og så bliver der gjort klar til søndagens championatsfinaler i dressur. 

Se resultatet af klassen HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen