Festlige hestedage på Vilhelmsborg

15-08-2013 17:57

Signe Wiese

Avl

Fra den 16. - 18. august inviterer Dansk Varmblods region 5 til tre festlige hestedage på Vilhelmsborg med afvikling af sadelkåring af spring- og dressurbetonede hopper fredag og lørdag, og endelig følskue om søndagen

De altid flittige DV-hjælpere går tre travle dage i møde på Vilhelmsborg. Fredag den 16. august afvikler regionen sadelkåring for springbetonede hopper, hvor der er tilmeldt 60 hopper. Dagen starter på fast bund kl. 8, og kl. 16 er dagens sidste oprangering.

Lørdag den 17. indtager dressurhopperne så Vilhelmsborg - her er tilmeldt 95 hopper og dagen starter kl. 8 og sidste oprangering er ca. kl. 17.30. Søndag den 18. er det så føllenes tur, og traditionen tro er tilmeldingerne strømmet til - ikke mindre end 165 føl i showform skal bedømmes.

Direkte på pladsen er opstillet serveringstelt, hvor der kan købes kaffe, kage, morgenbrød, frokost, 
øl og vand mm. Her står også hoppeborgen, så forældre både kan holde øje med børnene og 
samtidig følge med i alle aktiviteter på banen. 

Både fredag og lørdag slutter dagen med "Boot Party", hvor udstillere, hjælpere, dommere og tilskuere kan mødes over grillen til hyggeligt samvær og en god dialog med dommerne om dagens bedømmelser og tidens trend i avl.

Vilhelmsborg har de mest fantastiske rammer for arrangementet og region 5 håber glæder sig til tre dage med rig lejlighed til at nyde de skønne heste og samværet med andre hestefolk.

Se tidsplaner og kataloger HER

Info om Boot Party - tilmelding og pris finder du HER
 

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev