Filippa vinder DM på ny hest (video)

16-08-2020 11:44

Annika Knudsen Lorentsen

Filippa Sand Ibsen havde i denne weekend debut i både 115, 120 og 125 med sin nye hest Casila, og på trods af et helt nyt partnerskab, lykkedes det den velspringende ekvipage af vinde Agria DRF Mesterskabet for children

Copyright Ridehesten.com
Filippa Sand Ibsen og Casila. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

I dag var finalen i Agria DRF Mesterskabet for children det første mesterskab ud af fire der skulle afgøres i Bernstorffsparken, hvor Sportsrideklubben er værter for mesterskaberne. 

Afgørelsen har netop fundet sted, og det blev en spændende afgørelse, hvor tre dygtige ekvipager endte med nul fejl efter de tre runder, og dermed skulle der en omspringning til at afgøre hvilken karat medalje de tre skulle have. 

Første rytter i omspringningen var Josephine Christian Jacobsen med Dakar e. Utrillo van de Heffinck/Darco, som red en super hurtig omspringning, men desværre med et nedslag undervejs. De sluttede altså med fire fejl i tiden 46,20 sekunder. 

Anden rytter i omspringningen var Olivia Hundborg Dresler, som red på den utroligt velsrpingende 19-årige Uno's Safir e. Numero Uno/Amor. Hun red også stærkt, men desværre for hende faldt der også en enkelt bom undervejs, og så var hun en anelse langsommere end Josephine, og dermed lagde hun sig ind på en foreløbig andenplads. 

Skulle "bare" ride nul
Det betød også, at sidste rytter i omspringningen "blot" skulle levere en nulrunde for at sikre sig sejren. Filippa Sand Ibsen havde is i maven, da hun red Casila e. Volstrups Casillas/Concorde (opdr. Hanne Mortensen) roligt rundt på banen, velvidende, at hun ville ende med en bronzemedalje hvis der faldt en bom undervejs. 

Det gjorde der ikke, hvor Filippas red sikkert rundt og hun red i mål fejlfrit i tiden 63,41 sekunder. 

Guldmedaljen gik altså til Filippa Sand Ibsen, sølvmedaljen til Josephine Christian Jacobsen og bronzemedaljen til Olivia Hundborg Dresler. 

Hør Filippa fortælle om hendes weekend i Sportsrideklubben i videoen nedenfor. 

Se resultater fra stævnet her. 

Ridehestens fotografere ved stævnet og billeder er online i starten af den kommende uge.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen