Superhoppen Velerne Ask skal være mor

10-04-2021 15:30

Springhoppen Velerne Ask, der i flere år har haft stor succes med Stutteri Asks berider Søren Møller Rohde og senere childrenrytter Filippa Sand Ibsen venter føl her i april

Copyright Ridehesten.com
Velerne Ask og Filippa Sand Ibsen. Foto: Ridehesten.com/Kristine Frank Bojsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Springhesteavler Lene Ibsen, der er mor til children springrytter Filippa Sand Ibsen, skriver på sin facebookside, at familien glæder sig rigtig meget til årets føl og ikke mindst det første, som er efter 16-årige Velerne Ask e. Cosmo/ Carpaccio og hingsten Todt un Prince Ask.

Velerne Ask har haft en flot karriere i springsporrten med mange resultater under Søren Møller Rohde fra
Stutteri Ask A/S. Hun blev for to år siden childrenrytter Filippa Sand Ibsens nye tophest, og selv om de to fik en kort karriere sammen, så opnåede de flotte resultater som bl.a. bronze til indendørs DM for children og placeringer internationalt ved et ungdomsstævne Belgien.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Velerne er en kæmpe personlighed, og hun trives rigtig godt med livet på barsel. Vi tror, hun bliver en fantastisk mor, for der er ingen tvivl om, at hun opdrager på alle, som kommer i nærheden, skriver Lene Ibsen.

Velerne er allerede mor til flere afkom, der er bragt til verden af rugehopper på Stutteri Ask. Lene Ibsen fortæller, at Velerne indtager andenpladsen på Hippomundos rangliste over de mest vindende danskavlede springheste, så det gør det blot mere spændende at vente føl efter denne superhoppe.

Copyright Ridehesten.com
Velerne Ask og Søren Møller Rohde. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard.
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen