Auktion: Vellykket salg af Lene Ibsens heste

19-08-2019 14:58

Annika Knudsen Lorentsen

I går aftes faldt hammerslaget på en række lovende ungheste, føl og avlshopper fra Lene Ibsens stutteri. Finn Campen fra Campen Auktioner fortæller til Ridehesten, at han er godt tilfreds med auktionens forløb

Copyright Ridehesten.com
Lene Ibsen har nøje udvalgt de avlshopper, som er brugt i avlen på stutteriet, og det har givet mange fine og lovende afkom, hvor flere kunne erhverves på gårsdagens auktion.

I går aftes sluttede auktionen af en række heste fra stutteri Love Horses, som er blevet sat på auktion hos Campen Auktioner som følge af Lene Ibsens stutteriophør. 

Blandt de i alt 23 heste var en springpony, en springhest, fem føl, seks avlshopper og ti ungheste, hvoraf en var en dressurhest, mens resten af springheste af egen avl. 

Copyright Ridehesten.com
Finn Campen fra Campen Auktioner, som stod for auktionen af Lene Ibsens stutteriheste.

Finn Campen fra Campen Auktioner er godt tilfreds med auktionens forløb og fortæller at der var stor interesse for hestene:

– Budkrigen på de 23 heste, som kunne erhverves på auktionen, foregik i mere end en time, og der blev i alt afgivet 2043 bud på auktionen. Det synes vi er meget flot. 

På auktionen var der ikke fastsat nogen mindstepris, og dermed havde man muligheden for at erhverve sig gode heste til gode priser. Priser som dog må formodes at være blevet forholdsvis høje på grund af de mange interesserede. 

– Byderne kom fra mange forskellige lande, og flere at hestene endte med at blive solgt til professionelle springryttere, fortæller Finn Campen desuden. 

Læs mere om Lene Ibsen stutteriophør i augustnummeret af Magasinet Ridehesten.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen