Finaledag ved DM

01-06-2014 09:04

Britt Carlsen

I dag er det finaledag for U-21-ryttere og seniorerne ved DM hos Schou Absolute Horses i Tågerup ved Kolding, og der er lagt op til to spændende og seværdige finaler, hvor intet er afgjort på forhånd

Copyright Ridehesten.com
Søren Nørgaard Pedersen og Tailormade Chaloubet fører DM for seniorer.

De to mesterskaber, som i dag skal afgøres ved DM-stævnet hos Schou Absolute Horses, bliver særdeles spændende, for intet er afklaret på forhånd, da hele 14 ryttere er fejlfrie inden dagens to finalerunder i juniormesterskabet. Iblandt de 14 fejlfrie ryttere er sidste års mester Emil Hallundbæk der rider avlshingsten Uno's Safier og sidste års bronzevinder Martin Mose Knudsen, der rider Candy K. Der er ialt 21 deltagere i klassen som starter kl. 12.

First's Finale for Seniorer starter kl. 14, og også her står afgørelsen helt åben. Nogle af rytterne havde overraskende store problemer med at holde sig indenfor tiden i fredagens to indledende runder, men Søren Nørgaard Pedersen havde ikke det problem på den 9-årige Tailormade Chaloubet, der springer med et vældigt overskud. Han ligger i spidsen med 0 fejl. Han bliver dog tæt forfulgt af Dorte Dahlmann Olsen og C.Itti, der har vundet bronze ved Nordisk Mesterskab i Drammen i slutningen af april, og hun klarede de to kvalifikatonsrunder med blot en enkelt tidsfejl i hver runde. 
Thomas Dresler/Never Say Never ligger lige nu i medaljerne på en tredjeplads med 5 fejl foran DM-vinderen fra 2011 Thomas Sandgaard/Amarone med 6 fejl. Endnu en DM-vinder, nemlig Thomas Velin har 7 fejl med Chopin van Het Moleneind og så følger sidste års DM-vinder Lars Bak Andersen og Arcado L med 8 fejl efterfulgt af Simon Yde/Diblesse med 9 fejl. 

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen