Fine danske placeringer i Østrig

27-03-2016 15:32

Her i påsken er der masser af danske ryttere der gør sig godt på de internationale baner. I Stadl Paura i Østrig har de unge pony-, junior- og ungryttere gjort fine resultater i går

Copyright Ridehesten.com
Michala Mejlgaard med Uno IV

Mange fine procenter og placeringer blev hevet hjem af de unge danskere i går ved deltagelsen i det østriske Stadl Paura. Blandt andet blev den danske ungrytter Michala Mejlgaard med Uno IV e. Olivi/Nooitgedacht placeret på en flot andenplads med en procent på 72,325 i kür for ungryttere ved det internationale CDI3* stævne. Derudover var der også fine procenter at finde hos ponyekvipagerne der også red kür. De tre danske ponyryttere Emilie Kirk Rasmussen med HB Dreamgirl, Maria Mejlgaard Jensen med Bjerregaards Mozart og Victoria Christine Hanssen med Campari W WE placerede sig som henholdsvis nummer fem, seks og syv i går.

For juniorrytterne var der også fine procenter og præstationer at finde. Igen placerede tre danskere sig tæt op ad hinanden i gårsdagens kür for juniorryttere. Det var ekvipagerne Victoria Kuusisto Pedersen med Don Johnson 23 e. Dr. Jackson/Cashman, Caroline T. Elsner med Alskenz Firfod e. Zardin Firfod/Zalmiak Fir samt Malene Rønhoff Gejl med Hesselbjergs Dream Boy e. Uno Don Diablo. De placerede sig som nummer fem, seks og syv i klassen.

Se alle resultaterne lige her.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen