fire danskere klar til World Cup

18-10-2013 11:35

Britt Carlsen

JBK - Det danske startfelt i Reem Acra FEI World Cup kvalifikationen er skrumpet ind, da Andreas Helgstrand ikke kommer til start, men både Anna, Nathalie, Malene og Nanna melder klar til at tage kampen op mod de udenlandske stjerner

17 ekvipager fra syv nationer har meldt klar til Reem Acra FEI World Cup kvalifikationen ved JBK HorseShows i Odense denne weekend. Denne kvalifikation er den første i serien, der afsluttes med en finale i Lyon til april.
Andreas Helgstrand havde meldt klar til start på Akeem Foldager, men han har besluttet at trække sig fra konkurrencen, Andreas forklarer: Jeg har valgt at melde fra, for jeg fornemmer ikke at Akeem er helt fit og klar til konkurrence endnu. Han skal være 100% fit, og det føler jeg ikke han er. Han puster mere end normalt i træningen, han er blevet undersøgt og der er taget flere blodprøver, men en egentlig diagnose er ikke helt på plads, fortæller Andreas 

Heldigvis melder Anna Kasprzak at Donnperignon er i topform og fit for fight. Hun følges ind i World Cup klassen af prinsesse Nathalie på Fabienne og Malene Folmer Jensen og Acapello Foldager. Der er også blev plads til ungrytter Nanna Skodborg Merrald og Millibar, der dermed får deres internationale debut på dette niveau. På Nannas hjemmeside kan man læse følgende: 
"En drøm er gået opfyldelse - jeg skal starte min første World Cup kvalifikation! Det er lidt surrealistisk, at mit første internationale stævne mod seniorer bliver en World Cup kvalifikation, men det passede rigtig godt ind i kalenderen, og det er dejlig tæt på. Selvom det er et meget stærkt felt, så bliver det sjovt at måle sig med verdens alle bedste ryttere, hvor det nok bliver svært at få et ben til jorden. Jeg glæder mig vildt meget til stævnet og håber på at blive blandt de 15 bedste, som går videre til kür."

Grand Prix klassen starter lørdag kl. 19 og deltagerfeltet ses her

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen