Fire DV-heste til UVM i military i Le Lion d’Angers

07-10-2021 16:38

Dansk Ride Forbund har udtaget intet mindre end fire dansk varmblodsheste til at repræsentere Danmark ved UVM i military, der hvert år afvikles i oktober måned i den franske by i Le Lion d’Angers

Copyright Ridehesten.com
Det smukt beliggende anlæg i Le Lion d'Angers. Foto: Ridehesten.com/Thomas Bach Jensen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Verdensmesterskaberne for unge militaryheste i aldersklasserne 6 og 7 år afvikles i år den 20.-24. oktober 2021 og som altid i slotsparken i Le Lion d’Angers i Frankrig med deltagelse af mange af verdens bedste militaryryttere med deres bedste ungheste.

Sidestillet med UVM i dressur og springning afholdes også UVM i military i regi af FEI/WBFSH. Stævnet, der går under navnet Mondial du Lion, afvikles i den meget smukke og vidtstrakte slotspark, hvor errænspringningen om lørdagen hvert år tiltrækker mange tusinde tilskuere

Nyheden fortsætter efter annoncen

Dansk Ride Forbund har sat det danske hold, der i år består af fire dansk varmblodsheste, hvoraf 7-års hoppen Abildgaards Synergi e. Cape Town S./ Lorentin I (opdr. Ingeborg og Jørn Abildgaard) er genganger fra UVM i 2020, hvor hun med Simone Vinther klarede sig rigtig godt.

I 6-års holdet er Danmark repræsenteret af to ekvipager; nemlig Peter Flarup med hoppen Casalina e. Casalito/ Carano (opdr. Mette Mosegaard og Peter Flarup), Tobias Jørgensen med Happy Quattro Tagegaard e. Ci Ci Senior Ask/ Carpenter (opdr. Katja Stanley Sørensen) samt Casper Rasmussen med Chaccadée e. Bøgegårdens Chacco Lido/ Landjonker (opdr. Lise Ølgod).

Mondial du Lion.

Copyright Ridehesten.com
Simone Vinther og Abildgaards Synergi. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen.
Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen