Flere danske finalesejre i Hagen

14-06-2014 22:12

Igen i dag har de danske ryttere høstet den ene triumf efter den anden ved Future Champions i Hagen, Tyskland

Copyright Ridehesten.com
Victoria E. Vallentin og Zaragossa - her ved DM-stævnet på Broholm i år.

På dressurbanen startede dagen godt – endda rigtig godt – med en sejr i juniorernes CDI B-finale kür til Victoria E. Vallentin på Zaragossa e. San Remo med hele 74,917%. I A-finalen blev det til en danske fjerdeplads til Kristine Koch Bejstrup på Cavaler e. Blue Hors Cavan/Donnerhall (opdr. Bjarne Udengaard Thomsen) med 71,500%, mens Laura Hviid på Denzel kom ind på en syvendeplads med 70,250% og Pernille Koch Rasmussen på Heslegård’s Robert e. Heslegård’s Rubin/Landau (opdr. Lisbeth og Niels Johnsen) blev nummer ti med 69,583%.

Det blev til endnu en B-finale-sejr, da Kristina Rasmussen på Dupran e. Blue Hors Soprano/Dunhill H (opdr. Bjarne Pedersen) vandt CDI B-finalen kür for ungryttere med en score på 67,375%. I A-finalen red Henriette Dam Vestergaard på Leopold sig til en ottendeplads med 71,542%, mens Emilie Holm Toft på Ramia Lox e. Blue Hors Romanov/Victory (opdr. Joan Arler og Peter Børsen) blev nummer 12 med 69,458%.

I juniorernes CDIO A-finale kür blev det til endnu en sejr til Victoria E. Vallentin, denne gang på Geisha e. Gribaldi/Silvio med hele 77,333%, lige foran Alexandra Sørensen på Camiro Mandø e. Blue Hors Future Cup/Alfarvad Champion (Faslight) (opdr. Gravers Møller) med 73,542%. Sille Engermann på Fernet D e. Fürst Heinrich kom ind på femtepladsen med en score på 72,667%.

Også ponyerne var i vælten på dressurbanen i dag, og her blev det til en tiendeplads til Anna Sophie G. Sørensen på Jumanji i kvalifikationen til ponyernes CDI-finale med 68,984%.

I kvalifikationen til ponyernes CDIO-finale opnåede Karoline Rohmann på Adriano B en flot tredjeplads med 71,423%, mens Sara van Deurs Petersen på Farbenfroh blev nummer fire med 70,122%.

På springbanen sikrede Freja Sidal Mortensen på Klooster’s Snowman II sig en syvendeplads i CSIO-klassen for pony (125 cm) efter en fejlfri omspringning i tiden 32,96 sek.

Josephine Bøgh på Van Dejk sprang sig til en tredjeplads i CSIO-klassen for junior (140 cm) med nul fejl i omspringningen i tiden 41,66 sek., mens Jessica Toelstang på Quartel du Mazes blev nummer otte med fire fejl i omspringningen i tiden 42,57 sek.

Se flere resultater HER.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen