Flere danske internationale placeringer

14-09-2023 20:05

Annika Knudsen Lorentsen

I løbet af dagen har flere danske ryttere opnået placeringer ved internationale springstævner rundt omkring i Europa

Copyright Ridehesten.com
Caroline Rehoff Pedersen med Chaccieny. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

En del danske springryttere er i denne uge afsted til internationale stævner rundt omkring i Europa, og i dag er det blevet til flere flotte placeringer. 

Ved det 2-stjernede stævne i franske Villers Vicomte har Rikke Belinda Barker redet sig til en sjetteplads i en 135 cm-klasse. Det har hun gjorde i sadlen på Pico HCC e. Clarimo/ Quintero (opdr. Hans Christian Christiansen) med en flot fejlfri runde. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved det 3-stjernede World Cup-stævne i slovakiske Samorin, red Caroline Rehoff Pedersen fejlfrit i en 140 cm-klasse. Det gjorde hun med den velspringende Chaccieny e. Chacco-Blue/ Caretano Z, og sammen tog de en af de øvrige placeringer i klassen. 

Ved det 4-stjernede stævne i polske Warszawa er der to danske ryttere til start i denne uge, og de har begge leveret gode runder, dog uden placering i dagens 4-stjernede klasser. Rikke Andersen har dog alligevel sikret sig en placering ved stævnet, da hun i unghesteklassen i dag red Elle de Liebri Z til en placering efter en fejlfri runde på den 130 cm-høje bane. 

Følg start- og resultatlister fra alle ugens internationale stævner. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen