Flere danske placeringer under Baltic Cup

07-12-2019 09:58

I denne weekend er dørene slået op for finalerne i Baltic Cup, der afholdes i Helsingborg, hvor flere af Danmarks dygtige unge springryttere kæmper for placeringer

Copyright Ridehesten.com
Clara Savas Olsen og Ardara Lady. Foto Ridehesten.cm
Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne uge er en stor del af nogle af Danmarks dygtigste unge springryttere draget til Helsingborg, hvor finalen i Baltic cup afvikles.

Baltic Cup er en turnering for unge springryttere, her får de mulighed for at konkurrere på internationalt niveau mod ryttere på deres egen alder og niveau. Baltic Cup afvikles over fire kvalifikationsstævner og til sidst en finale. Foruden de enkelte sejre rides der om Baltic Cup Trophy, som der samles point til i løbet af stævnerne. 

Blandt 47 springende konkurrenter vandt Clara Savas Olsen og Ardara Lady fredagens CSIP 120 cm, da ekvipagen red først over målstregen i tiden 26,87 sekunder. Josefine Sandgaard Mørup og Rainbows Mocha snuppede andenpladsen med to fejlfri runder, hvor ekvipagen sluttede i tiden 28,08 sekunder.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hos childrenryterne blev det til en flot tredjeplads til Olivia Dresler på Bull´s Cabachino, der leverede to fejlfrie runder i tiden 31,87 sekunder.

Fredag aften tog Linea Ilsøe Madsen og Little Q e. Quality/Landor sejren i CSIJ, hvor der blev sprunget 135 cm. Ekvipagen red to fejlfrie runder og sluttede i tiden 26,66 sekunder.

Se alle resultater HER

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen