Flere flotte danske resultater ved EM i Oliva

13-07-2022 18:05

Annika Knudsen Lorentsen

I dag har childrenrytterne redet deres første klasse ved EM og det lykkedes Frederik Bak Andersen at levere en fejlfri runde. Hos juniorrytterne er det fortsat Clara Roesgaard Kristensen der er bedst placeret efter hun i dag red fejlfrit

Copyright Ridehesten.com
Frederik Bak Andersen med Carolus Magnus. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Endnu en dag ved EM i Oliva er nået vejs ende, og i dag har de danske childrenryttere været i aktion i deres første klasse. 

Tre danske childrenryttere er til start, og bedst af dem var i dag Frederik Bak Andersen, som i sadlen på Carolus-Magnus e. Continue/ Lord Kemm leverede en fejlfri runde. Dermed har han det bedst mulige udgangspunkt inden de næste konkurrencedage. 

Anna Ley med Errando e. Argentinus/ Lys de Darmen red med fire fejl i dag, mens Noah Just Broch med Price Dance e. Party Dance/ Cantus (opdr. Christian Kjær) havde to nedslag på den 125 cm høje bane. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Alle var supergodt ridende på en meget lang bane og de holdt hovedet koldt trods 32 grader, fortæller Regitze Ericsson, som er holdleder for childrenrytterne. Hun fremhæver, at stemningen i den danske lejr er virkelig god. Alle hepper på hinanden og i går spiste alle de danske ryttere og deres team tapas og havde team building sammen.

Flotte præstationer blandt de danske juniorryttere
Flere af de danske juniorryttere leverede i dag rigtig gode runder, og Clara Roesgaard Kristensen som inden i dag var bedstplacerede dansker, leverede i dag en fejlfri runde. Det gjorde hun i sadlen på AK's Cavalina e. Cachas og dermed avancerede hun i den samlede stilling og er nu placerede som nr. 18. 

Noona Wildfang Linde med Cloi e. Quirado/ La Zarras red ligeledes fejlfrit i dag, mens Frida Munk Lassen med Valerie Ask e. Larimar/ Quite Capitol red med fire fejl. Emma Ponsaing med Aramis 577 e. Argentinus/ Gracieux havde otte fejl i dagens runde, mens Jacob Theodor Schmidt kom igennem med 29 fejl. 

Find alle resultater og foreløbige stillinger her. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen