Flot 10. plads i stærkt felt af U25-ryttere

12-12-2021 16:00

Trine Askjær-Jørgensen

Konstantin Künnemann gav den gas sammen med AK's Crowney i Schweiz i går, hvor det lykkedes de to at ride sig til en flot 10. plads i et stærkt felt af U25-ryttere

Copyright Ridehesten.com
Konstantin Deeken Künnemann og AK's Crowney. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne uge er en lang række danske springryttere rejst ud i Europa for at starte ved forskellige internationale springstævner.

En af dem er Konstantin Deeken Künnemann, der har taget turen til Genève i Schweiz. Her deltager han som første dansker nogensinde i CSI U25-klassen ved stævnet.

I et meget stærk felt af 28 dygtige U25-ryttere lykkedes det i går Konstantin på ryggen af den grå holstenervallak AK's Crowney e. Cartani 4/ San Patrignano Cassini at ride en sig til en flot 10. plads i klassen, som går i 145 cm.

De to lykkedes således med at tage et ordentligt ryk på hele 11 pladser op i placeringsrækkefølgen, idet de på førstedagen, fredag, blev placeret som nr. 21.

Præcis det samme gjorde vinderen af lørdagens klasse faktisk også - spanske Álvaro González de Zarate Fernandez havde nemlig redet sig til en 11. plads fredag, men i går tog han altså også et ordentlig hop helt op til førstepladsen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Klassens resultat.

Stævnets start- og resultatlister.

 


 

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen