Flot dansk start i Treffen

16-05-2014 07:46

Det internationale dressurstævne i østrigske Treffen blev igår skudt igang med en Grand Prix, hvor en dansk ekvipage erobrede tredjepladsen

Copyright Ridehesten.com
Allan Skov og Volstrupgaards Cassiopeia.

Berider Allan Skov har gode erfaringer med Glocks storartede dressurstævne i Treffen i Østrig, hvor der traditionen tro intet mangler. Ved stævnet sidste år havde Allan stor succes med sejre og topplaceringer på Walk of Life og Volstrupgaards Cassiopeia.

I stævnets første Grand Prix var Allan Skov til start på den 13-årige DV-hoppe Volstrupgaards Cassiopeia e. Come Back II/ Caletto (opdr. M. & B. Kløve-Mogensen) og blev med en score på 68,120% placeret som nr. 3 i et felt på 20 startende. Klassen blev vundet af stævneværtens egen ekvipagen, avlshingsten Glock's Romanov e. Rohdiamant/ Grundstein II redet af hollandske Hans Peter Minderhoud til 73,180%.

Danske ryttere til start i Treffen i dag er Fie C. Skarsø, der starter Prix St. Georges på For My Life e. Fürst Heinrich/ BH Don Schufro og Grand Prix på One Night Stand e. Olivi/ Ferro samt Lisbet Seierskilde i Grand Prix med Jonstrupgaardens Raneur e. Ragazzo/ Schwadroneur.

Se stævnets starter og resultater HER.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen