Flot start for Danmark ved Nations Cup-stævne i Prag

07-05-2021 08:39

Annika Knudsen Lorentsen

I denne uge er en række danske springryttere til start ved Nations Cup-stævnet i Prag, og i går startede Andreas Schou med at vinde en fornem tredjeplads i en 145 cm rankingklasse, mens Adam Sparlund Olesen vandt klassen for 6- og 7-års heste

Copyright Ridehesten.com
Adam Sparlund Olesen og Louisiana H. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

I eftermiddag skal fire danske ryttere kæmpe for det danske flag ved Nations Cup-stævnet i Prag, hvor det danske hold har trukket start nummer 4 ud af hele 14 hold i Nations Cuppen. 

Foruden de fire ekvipager, der skal kæmpe i Nations Cuppen, så er der også en række andre danske ekvipager til start ved stævnet, og i går startede stævnet godt for flere af dem. 

Torsdagen startede nemlig ud med en sejr til Adam Sparlund Olesen og den 6-årige Louisiana H e. Balou/Louvre S (opdr. Bodil Hellmers) i Youngster-klassen, efter at de red fejlfrit i siden 26,22 sekunder. I alt var der 45 deltagere i klassen, og ingen af de øvrige 44 kunne altså slå den danske ekvipage. 

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou og Quadrosson Ask til præmieoverrækkelse. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Topplacering i rankingklasse
Senere på dagen i går, lykkedes det Andreas Schou og Quadrosson Ask e. Quadros 3/Carentan at ride en flot fejlfri runde i den 145 cm-høje rankingklasse. I alt var der 77 deltagere i klassen, og hele 34 var fejlfrie. Der skulle derfor rides stærkt for at sikre sig en topplacering, og det var præcis det, som Andreas gjorde. 

Uret stoppede på tiden 63,31 sekunder, og det var hurtigt nok til en flot tredjeplads i det stærke felt.

Se resultater og startlister fra stævnet her. 

Stævnet kan også følges på livestream HER.

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing