Flotte danske ridt i 6-års klassen

08-08-2014 10:24

Så har de to danske heste Rossetti og Lehmanns Lilo været på banen ved UVM i Verden, og de præsterede med hhv. Jan Christensen og Stine Døssing to meget flotte ridt

Jan M. Christensen præsterede med Rosetti e. Blue Hors Romanov/ Midt-West Ibi-Light (opdr. Elsebeth Lykke Andersen) et flot og velredet ridt med et rigtig godt flow og god energi. Rossetti er en stor, elegant hest af moderne type, som gør sig godt på UVM-banen. Ekvipagen præsterede et flot travprogram med god dynamik, elasticitet og sving, og med særdeles flotte og kraftfulde øgninger med god forlængelse af rammen. Både skridt- og galopturen var vellykket og særligt galopchangementet til højre var lykkedes rigtig godt.

Dommerne belønnede det overbevisende ridt med 8,70 samlet fordelt på 9,2 for trav, 8,2 for skridt, 8,7 for galop, 8,5 for eftergivenhed og 8,9 for det samlede indtryk. Det betyder en foreløbig andenplads - og det ligner en ret sikker finaleplads til Jan Christensen og Rossetti.

Stine Døssing og den ædle, letfodede guldmedaljehoppe Lehmanns Lilo e. De Noir/ Midt-West Ibi-Light (opdr. Linda og Dennis Lehmann) var næste ekvipage på banen. Igen rigtig flot ridning og en ridt, der flød godt med super skridt og galop. Dommerne gav hesten 8,0 for trav og 8,5 for skridt såvel som galop og 7,9 for eftergivenhed og 8,4 for det samlede indtryk. Det resulterede i 8,26, hvilket for øjeblikket rækker til en ottendeplads.

Følg klassens resultat HER

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen