Flotte præstationer i Youth Final

24-09-2022 22:03

Trine Askjær-Jørgensen

De danske pony-, children-, junior- og ungrytter gør i disse dage fremragende figur i hollandske Kronenberg, hvor de er til start i den såkaldte "Youth Final". Det er fredag og lørdag blevet til en række flotte placeringer, blandt andet en enkelt sejr

Copyright Ridehesten.com
Karoline Sloth Kjær og Diamond in West. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne weekend er en række unge, danske springryttere til start ved stævnet i Kronenberg, Holland, hvor de repræsenterer Danmark ved Nations Cup Youth Final 2022.

I onsdags red rytterne første runde af finalen, og her blev der leveret flere fine resultater, men det var desværre ikke nok til at kvalificere sig til finalen torsdag. Fredag og lørdag har flere ekvipager dog redet flotte resultater hjem i andre klasser.

I juniorernes "Small Tour" red Karoline Sloth Kjær sig fredag til en flot fjerdeplads sammen med den 11-årige brune hoppe Diamond in West e. Diamant de Revel/ Careful. De to red nemlig fejlfrit i begge runder i tiderne 30,20 sek. og 34,26 sek.

Klassens resultat.

I ponyklassen, der gik i 120 centimeters højde, red Olivia Dresler og endnu en brun hoppe, nemlig 11-årige Jasmines Holly e. Weststar Sunny, en fejlfri runde i tiden 65,31 sek, som rakte til en flot tredjeplads. Olivia fortsatte den gode stil i dag, lørdag, hvor det med to fejlfrie runder blev til en syvendeplads sammen med Jasmines Holly i den 125 cm høje ponyklasse.

Klassens resultat.

Copyright Ridehesten.com
Olivia Dresler og Jasmines Holly. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Karoline Sloth Kjær var ikke færdig med at tage placeringer for i juniorernes "Big Tour" blev det nemlig fredag til en niendeplads. Sammen med den 17-årige, brune vallak Abarth e. Oklund/ Mistral kom hun rundt i tiderne 31,59 sek. og 40,38 sek., hvor der kun var en enkelt nedrivning i den første runde.

Klassens resultat.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Lørdag gav endnu en juniorrytter den gas i "Small Tour". Nikoline Dresler og den 13-årige, brune vallak Chicco e. Chacco-Blue/ Cellestial red to fejlfrie runder i tiderne 34,63 sek. og 32,71 sek, som rakte til en flot tredjeplads.

Klassens resultat.

Copyright Ridehesten.com
Nikoline Dresler og Chicco. Foto: Ridehesten.com/Maria L. Mortensen

I ponyernes "Big Tour", der gik i 125 centimeters højde, red Silje Frederikke Kristoffersen og Why Not Equus e. Algot/ Ralmé Z to fejlfrie runder i tiderne 34,08 sek. og 30,77 sek., og det var hurtigt nok til, at Silje med den brune hoppe fra 2007 kunne indtage andenpladsen.

Klassens resultat.

Copyright Ridehesten.com
Silje Frederikke Kristoffersen og Why Not Equus. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Children-rytter Anna Ley var i dag til start i "Small Tour", hvor hun med 13-årige, brune hoppe Sikita e. Stolzenberg/ Lambrusco Ask (opdr. Aksel Rasmussen) red to fejlfrie runder i tiderne 36,01 sek. og 28,92 sek., og det var nok til at indtage tredjepladsen. I samme klasse blev Selma Hundborg Dresler placeret som nr. 10.

Klassens resultat.

Den helt store præstation blev i dag redet hjem af Karoline Sloth Kjær. I den 130 cm høje juniorklasse red hun endnu en placering hjem med hoppen Diamond in West. Hvor det i går blev til en fjerdeplads, så avancerede Karoline i dag og tog med to fejlfrie og hurtige runder i tiderne 40,44 sek. og 28,85 sek. førstepladsen.

Klassens resultat.

Stævnets start- og resultatlister.

Copyright Ridehesten.com
Anna Ley og Sikita. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen