Danske ungryttere 2'er i Youth Final

17-09-2023 20:49

Annika Knudsen Lorentsen

Det blev de danske ungryttere der red det bedste danske resultat hjem ved årets Youth Final, hvor de sluttede på en flot andenpladsen i dagens finale

Copyright Ridehesten.com
Det danske hold (fv.), Bo K. Møller, Laura Baaring Kjærgaard, Mie Stuhr-Petersen, Frida Munk Lassen, Josefine Sandgaard Mørup og Theodor Linde. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Seks hold mødtes i dag i den afgørende FEI Jumping Nations Cup Youth Final for ungryttere, og blandt de hold var det danske hold, som i kvalifikationen havde leveret et rigtig flot resultat. 

I dag gjorde det danske hold ligeledes en særdeles god figur, og med et samlet slutresultat på blot en tidsfejl endte de på en flot andenplads, kun overgået af holdet fra Sverige. 

På det danske hold red Laura Baaring Kjærgaard med Consult Picobello Z, Josefine Sandgaard Mørup med Riddle Quiz, Mie Stuhr-Petersen med Vincel og Theodor Linde med Kristal. Både Josefine og Theodor red fejlfrit på dagens bane, mens Laura havde en enkelt tidsfejl. Det blev de tre rytteres resultater der talte i dag, da Mie desværre kom igennem banen med 38 fejl i dag. Som en del af det danske hold var desuden Frida Munk Lassen, som red i torsdagens kvalifikation, men ikke i dagens finale. Det danske ungrytter landshold var anført af landstræner Bo K. Møller.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Tredjepladsen i konkurrencen gik til holdet fra Frankrig, og dermed var det Sverige, Danmark og Frankrig der kunne stille sig på podiet. 

Tidligere i dag var juniorrytterne også til start i deres finale, men desværre var der lidt udfordringer for alle fire ryttere, og holdet sluttede dermed i bunden af dagens finale, hvor de dog havde fået adgang blandt de seks bedste nationer. 

Resultater fra stævnet. 

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen