Flotte resultater i Sverige

02-04-2016 11:57

10 storke og 278 ekvipager fra 4 forskellige lande tager forskud på foråret på svenske Flyinge, hvor der i weekenden afvikles årets første afdeling af Baltic-cup

Copyright Ridehesten.com
Olivia Hundborg Dresler vandt igår Lille tur for kat. 3 med Flashy Gold Finch i Flyinge
Det historiske sted, Flyinge, fra 1667 tager sig flot ud i den svneske forårssol med 10 storke i rederne på de hisoriske bygninger. Indenfor deltager 278 ekvipager i weekendens første afdeling af Baltic-cup.  
Igår fredag kom der for alvor gang i konkurrencerne, hvor flere danske ponyryttere deltager. 
 
Danmark lagde rigtig godt ud for kat. 3 pony ved at blive nummer første-, tredje- og femte-plads i klassen - resultater, der lover godt for nationsspringning lørdag.
For kat 2 pony blev det til en første-, tredje- og femteplads i lille tur, mens det i stor tur blev til en tredje-, femte-, syvende samt 10. plads
For kat 1 i lille tur blev Danmark placeret som henholdsvis nummer to, tre og fem. I stor tur var de dygtige danske ponyryttere igen helt i front med en første-, anden-, fjerde og syvendeplads. 
 
Landstræneren for ponyrytterne, Lars Trier Kjøller, er til stede i Flyinge for at følge rytterne, samt for at sætte hold til lørdagens nationsspringninger for hold. 

Se de mange flotte resultater her  
 
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen