Flotte resultater til Tofte i USA

11-06-2023 09:36

Annika Knudsen Lorentsen

Cecilie Tofte er i denne weekend til start ved det internationale stævne i Williamsburg i USA, hvor hun har opnået flere placeringer

Copyright Ridehesten.com
Cecilie Tofte ved et tidligere stævne i Wellington. Foto: Juan Manuel Photography
Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne uge er der stort internationalt og nationalt stævne i Williamsburg, USA, hvor danske Cecilie Tofte er til start i flere klasser. I dag er stævnets sidste konkurrencedag, og i løbet af de første dage, har den danske rytter, fået flere placeringer. 

I de internationale klasser har hun en hest til start. Det drejer sig om den 9-årige hoppe Ina van de Helle e. Carlow van de Helle, og sammen blev de nr. 7 i den 145 cm høje åbningsklasse tidligere på ugen, mens de senere i dag kommer til start i Grand Prix-klassen. 

I de internationale klasser er den danskavlede Happyfeets Heart Beat til start under navnet Jackofhearts, og sammen med amerikanske Margie Engle, blev han nr. 3 i åbningsklassen, mens de sikrede sig en sejr i en 145 cm speedklasse.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I de nationale klasser, har Cecilie Tofte opnået to top-3 placeringer i sadlen på Dorchester. Det var i henholdsvis en 135 og en 140 cm-klasse. 

Resultater fra stævnet.

 

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen