Flyinge-kollektion er nu online

27-08-2023 08:20

Trine Askjær-Jørgensen

Kollektionen til Flyinge Open Sales-auktionen den 8. september 2023 er nu online, og her er masser af kvalitetsheste fra stutterierne Lewitz og Schockemöhle at finde

Copyright Ridehesten.com
Casaccia. Foto: F.O.S. Auction
Nyheden fortsætter efter annoncen

Fredag den 8. september 2023 inviterer F.O.S Auction kunder fra hele verden til auktion på deres fremragende samling af unge sportsheste. Detaljer om de 15 springheste er nu tilgængelige online på https://bid.flyingeopensales.com/auctions.

Værterne har åbnet deres legendariske "hesteskattekiste" fra Lewitz-stutteri og Schockemöhle-stalden og tilbyder køberne muligheden for at benytte sig af deres spidskompetencer indenfor avl og sport.

Eksempler på kollektionen
Den 6-årige hoppe Casaccia PS e. Casallco/ Centadel/ Chacco-Blue er ud af Chaccobels moderlinje, som har stor succes i 160 cm-klasser. Bedstemoren Chacciana vandt verdensmesterskabet for 7-årige heste.

Lige så exceptionel er den 5-årige hoppe Chinny Air PS e. Chacoon Blue/ Con Air/ Concetto. Hun er halvsøster til Stardust, som også blev født på Lewitz-stutteriet, hvis karriere begyndte i Sverige, og som nu har stor succes på de 5*-baner verden over under Sienna Charles.

En anden fremragende unghest i kollektionen, som er klar til rampelyset, er Chazargos PS e. Chacoon Blue/ Conthargos/ Diarado.

En af de mest iøjnefaldende 5-årige heste er Continental's Lady PS e. Continental Blue/ For Pleasure/ Calypso II, hvis halvsøster La Belle har succes i 150 cm-klasser.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Kundepleje og service
Drømme og følelser spiller en stor rolle i jagten på den perfekte hest, så vær ikke bange for at dele dine drømme med F.O.S., så de i fællesskab kan blive til virkelighed. Hvis du har yderligere spørgsmål om en F.O.S.-auktionshest eller til auktionen generelt, står salgscheferne til enhver tid til din rådighed, personligt i Sjöbo, Sverige, men også via telefon, Facetime og alle andre digitale kommunikationsmidler.

Fra nu af og frem til den 8. september kan F.O.S.-auktionsheste dagligt afprøves og undersøges nærmere efter aftale. Salgsteamet vil med glæde aftale en tid med dig.

Christian Volke, +49 170 8971609 / volke@schockemoehle.com

Helena Torstensson, +46 70 875 2900 / Helena.torstensson.se@gmail.com

Link til auktionen.

Copyright Ridehesten.com
Continentals Lady. Foto: F.O.S. Auction
Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen