Flyvende start i Aarhus

12-06-2015 23:44

Flere spændende ekvipager er denne weekend stil start ved B-stævnet i springning hos Aarhus Rideklub på Vilhelmsborg denne weekend

Copyright Ridehesten.com
Henriette Bedsted og Be My Bally - her ved Dansk Varmblods Eliteskue 2014.

Dagens første B-klasse, LA1*, blev vundet af Christina Thinggård Jacobsen på DS-hoppen Thorslunds Caroline e. Coronado/Lucky Light (opdr. Lone T. Pedersen og Thomas Vestergaard) med nul fejl i omspringningen i tiden 28,08 sek.

Næste klasse var LA2**, som blev vundet af Thomas Pihl Jensen på RDH-hoppen Medina e. Bonaparte Z/Isotoop (opdr. Lene Sternkopf) efter en fejlfri runde i tiden 58,98 sek.

Herefter fulgte endnu en LA2**, som denne gang blev vundet af Rikke Skovro Stadelhofer på Unalaska e. Chicago Z med nul fejl i tiden 55,84 sek.

Henriette Bedsted på DV-hingsten Be My Bally e.Stald Calles Bror Bally/Donauwind (opdr. Carl Poulsen) havde en rigtig god stævnedag, der startede med sejr i MB1* efter en runde uden fejl i tiden 66,90 sek.

Dernæst sprang ekvipagen sig til en flot tredjeplads i dagens sidste klasse, MA1*, efter en fejlfri omspringning i tiden 32,81 sek. Klassen blev vundet af Torben Frandsen på Madea e. Heartbeat/Racot (opdr. Herluf Christensen) med nul fejl i omspringningen i tiden 31,21 sek., mens andenpladsen gik til Sarah Kroman Rosenlund på Frondeur, som også var fejlfri i omspringningen i tiden 31,92 sek.

Se flere resultater HER.

Husk at du kan læse et portræt af Henriette Bedsted i aprilnummeret af magasinet Ridehesten 2013.

Ridehesten.com har talt med Henriette Bedsted, og Ridehesten PLUS-abonnenter kan herunder læse, hvad hun havde at fortælle om stævnet og dagens flotte resultater:

- Vi var flyvende!, starter Henriette Bedsted, der er begejstret for stævnerne på Vilhelmsborg; - Stævnet er jo altid dejligt at tage til. Ekstremt fine baneforhold, altid en god stemning og banerne er altid i orden (ros til banebyggeren). Derudover synes jeg altid, at der er gode præmier, hvilket også gør det lidt sjovere. Jeg er selv til start på Vilhelmsborg så tit jeg kan komme til det, dvs. næsten hver eneste gang.

- Be My Bally var suverænt gående i dag. Han var med på "legen" hele vejen rundt, rørte ikke en bom og dermed blev det til disse resultater. Jeg går meget op i, at hesten rent faktisk synes det er sjovt. Jeg synes, man ser rigtig mange heste, som kun gør det af ren pligt. Be My Bally ryster altid på hovedet, når han er færdig, og synes selv han er verdens bedste. Især i sådan en speed klasse som MB'en var, det er hingstens stærkeste side. Vi har startet en del military sammen tidligere, og derfor elsker han at løbe stærkt, samtidig med at han passer på sig selv.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner