Fokus på Knæk Cancer

27-10-2018 16:36

Det er Knæk Cancer uge, og det har Nordborg Dressage og Rytters Ridesport sat fokus på

Copyright Ridehesten.com
Nordborg Dressage og de ansatte hos Rytters Ridesport er rytterne på billederne.
Nyheden fortsætter efter annoncen

I forbindelse med Knæk Cancer-ugen, har Nordborg Dressage og Rytters Ridesport valgt at sætte fokus på emnet. Det har de gjort ved at få taget nogle flotte billeder med heste, der viser Knæk Cancers logo.

Omkring projektet med at få taget billederne, udtaler Pernille Nordbord: ”Tanken bag billederne er at få mere fokus på noget der kan ramme os alle. Jeg tror at alle mennesker, på en eller anden måde, har haft det inde på livet. Og jeg vil bare gøre mit for at der kommer mere fokus, og flere vil deltage aktivt i kampen.” og fortsætter: “Kræft er en usynlig kriger, der kan ramme alle. Ingen kan vide sig sikre, og vi har alle et ansvar i, at forsvare os i kampen.” 

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen


Knæk Cancer
Knæk Cancer er en fælles sag mellem TV 2 og Kræftens Bekæmpelse, og er samtidig Danmarks største indsats mod kræft. Målet med Knæk Cancer er at færre skal få kræft, og flere skal overleve at få kræft. I en hel uge er der kun fokus på to ting. Det ene er oplysning om sygdommen, herunder omkring helbredelse, forskning mv. Det andet er indsamlingen, som kulminerer med et stort indsamlingsshow i aften kl. 19.45 på TV 2 oven på Knæk Cancer ugen, der startede i mandags.

Copyright Ridehesten.com

Kilde: Knæk Cancer

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen