Follow ME OLD solgt

31-10-2021 09:21

Christine Krogh Frausing
Skribent

Follow ME OLD er solgt til den regerende Polske mester for juniorryttere, Caroline Pawluk, og trænes på Gut Römerhof af Tara Schneider

Copyright Ridehesten.com
Foto: Gesina Grömping, Equitaris.de
Nyheden fortsætter efter annoncen

Follow ME OLD går til Polske Caroline Pawluk, der på nuværende tidspunkt er regerende Polsk mester for juniorryttere. Hingsten fra Dressage Horse Performance Center Lodbergen (DLZ) og den talentfulde unge rytter "søgte og fandt hinanden", fortæller driftslederen ved DLZ, Wolfgang Stagge, glædeligt. Follow Me OLD blev trænet i Lodbergen, efter de klassiske principper af Patrick Kraft, og blev redet til seriesejre i flere S-klasser.

Fürstenball-sønnen, Follow Me OLD, var fløjhingst ved Oldenburg-kåringen 2012, og blev senere hen HLP dressurvinder, statsmester og Ib hovedpræmievinder. Som fem- og seksårig kvalificerede han sig til Bundeschampionat. Follow Me OLD vandt derefter en S-klasse for unge heste til Oldenburg State Show i Rastede, og tog adskillige sejre og placeringer op til St. Georges. 

 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Danske rødder

Faderen til Follow ME OLD er den DV-kårede og danskejede hingst Fürstenball e. Fürst Heinrich/ Donnerhall , der ligeledes er far til OL-hesten, og den aktuelle World Cup-hest , Heiliene's Danciera, der rides af Carina Cassøe Krüth.

Fürstenball er far til mere end 60 kårede sønner, og hans sønnesønner har sat deres præg på de tyske kåringer. Herhjemme er Fürstenball far til 16 kårede sønner, og to af hans hopper er kåret med absolut højeste karat – nemlig en fornem guldmedalje til henholdsvis JJ Filippa og Filuca S. Derudover har Heiliene's Danciera modtaget en konkurrencemedalje i guld.

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen