Første afdeling af Ecco Cup afviklet i Sundeved

16-03-2024 19:48

Trine Askjær-Jørgensen

Sundeved Rideklub er i denne weekend værter for et landsstævne i dressur, hvor mange af landet bedste unge hesteryttere er til start i den første kvalifikation af Ecco Cup

Copyright Ridehesten.com
Michella Skovsager og Blue Hors Zampalo. Foto: Ridehesten.com/Aviaja Vindum Hansen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Første kvalifikation af den populære turnering Ecco Cup finder i denne weekend sted ved Sundeved Rideklubs landsstævne i dressur for heste. I denne uge er det junior-, ung- og U25-rytternes tur, mens det i næste weekend er tid til ponyrytterne.

Med over 40 tilmeldte juniorryttere har klassen måttet deles i to, således at den første halvdel blev redet i går, mens de resterende ryttere har redet dag. I det samlede resultat fra den indledende klasse ligger tre Blue Hors-heste nu i front, to af dem med Michella Skovsager i sadlen. Hun red nemlig i går Blue Hors Elliott e. Erlando/Blue Hors Romanov (opdr. Julianelyst ApS) til sejr, mens hun i dag har gjort kunsten efter med Blue Hors Zampalo e. Blue Hors Zack/ Brentano II, dermed ligger hun på første- og andenpladsen med henholdsvis 73,468% (Zampalo) og 72,748% (Elliott).

På tredjepladsen er det Sofia Rosenkilde med Blue Hors Kingston e. Glock's Toto Jr./Turbo Magic, som opnåede 72,252%.

Samlet resultat af 1. afdeling for juniorer.

Copyright Ridehesten.com
Liva Guldager og Don Caballero. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen

25 ekvipager har i dag været til start i første afdeling af Ecco Cuppen for ungryttere, og her blev det Frederikke Gram Jacobsen med RGS Finest Alegra e. Finest/ Ampère, der løb med sejren med 71,930%, mens Liva Addy Guldager Nielsen og Don Caballero e. Blue Hors Don Olymbrio/ Blue Hors Don Schufro (opdr. Jytte Strangholt og Kurt Nørskov) tog sig af andenpladsen med 70,395% og Lea Andreassen Torabi med Bergåkras Amaranth e. Ampère tog tredjepladsen med 70,395%.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Resultat af ungrytterklassen.

Copyright Ridehesten.com
Ida Kirstine Bjørn og Hussmanns Jackson. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

I Ecco Cuppen for U25-ryttere, som gik i Intermedieaire II, har 15 ekvipager her til aften været til start. Bedst af dem blev Ida Kirstine Bjørn med Hussmanns Jackson e. Johnson/ Belissimo M (opdr. Stald Hussmann), som red til 73,333%. Efter dem fulgte Cecilie Dybro Jensen med Zagori e. Blue Hors Zack/ Sir Donnerhall II, som opnåede 69,298% og en andenplads, mens Laura J. Rasmussen og Hjorts Rapsody in Blue e. Blue Hors Don Romantic/ Rosario (opdr. Stutteri Hjorth v/ Jørgen Pedersen) tog sig af tredjepladsen med 68,509%.

Resultat af U25-klassen.

I morgen står den på kür for de bedste ryttere i de  tre aldersgrupper.

Stævnets start- og resultatlister.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner