Fortsat DV-succes i Gladstone

20-05-2017 17:17

Førstedagen ved de amerikanske dressurmesterskaber US Festival of Champions i Gladstone bød på ren DV-succes med danske heste på førstepladsen i stor tur, U25 og lille tur - andendagen så en ny DV-vinder

Copyright Ridehesten.com
Olivia LaGoy-Weltz og Rassing's Lonoir. Arkivfoto: Susan Stickle.
Nyheden fortsætter efter annoncen

På andendagen i Gladstone gik det i Grand Prix Special ikke helt som ventet for OL-ekvpagen Kasey Perry-Glass og den 14-årige DV-vallak (Gørklintgårds) Dublet e. Diamond Hit/ Ferro (opdr. Jørgen Ravn), der vandt Grand Prixen torsdag. Med 68,529% blev de forvist til femtepladsen, men klassen blev alligevel vundet af en DV-hest, nemlig (Rassing's) Lonoir e. De Noir/ Loran (opdr. Jan og Dorte Rassing) redet af Olivia LaGoy-Weltz, der opnåede 70,686%.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Mens lilletursmesterskabet først fortsætter i dag, red U25-rytterne i går, men torsdagens vinder Molly Paris og den 15-årige RDS-hoppe Countess e. Don/ Solos Carex (opdr. Vivi & Morten Thomsen) måtte se sig forvist til tredjepladsen.

I dag afvikles Intermediaire I i lilletursmesterskabet, men der for de tre mesterskabet skal ride Kür i morgen. Se stævnets start- og resultatlister HER.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen