Four Oaks investerer i endnu en top DV-hest

05-03-2021 20:16

Ingrid og Poul Thøgersen, der ejer DV-hoppen Heiline's Danciera, som har fået international succes med berider Carina Cassøe Krüth, har erhvervet den meget lovende DV-bronzemedaljehoppe Diaz, der allerede står i stalden hos Carina Cassøe Krüth

Copyright Ridehesten.com
Carina Cassøe Krüth og den talentfulde DV-hoppe Diaz fotograferet i dag af Carinas dygtige hestepasser. Foto: Signe Baun.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den talentfulde bronzemedaljehoppe Diaz e. Sezuan/ De Niro (opdr. Tina Zaber) købte Carina Cassøe Krüth som unghest, og hun har siden uddannet den til nu at være klar til at gå 7-års klasserne, hvor UVM i august er sæsonens mål.

I januar måned lagde Carina lidt træningsvideo på de sociale medier af Diaz, og det vakte overvældende stor international interesse. Hendes forretning er baseret på uddannelse og salg af heste, men Diaz udviklede sig til sådan en hest, som hun nødigt ville af med.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Diaz har gennem en længere periode udviklet sig enormt, og vi synes, hun har et meget stort talent, fortæller Carina og fortsætter: – Ingrid og Poul Thøgersen, som jeg i forvejen har et fantastisk samarbejde med omkring bl.a. "Danse" og Red Diamant, har i længere tid været på udkig efter endnu en tophoppe, som kan forsøges udannet til allerhøjeste niveau.

Det var derfor oplagt at sikre sig den hoppe, som Carina i forvejen drømte om at ride kunne ride videre på, og som hun kender så godt igennem flere års uddannelse.

– Jeg er utrolig beæret over til dels at få lov at fortsætte uddannelsen af denne talentfulde hoppe, men også og ikke mindst at udvide det gode samarbejde med Ingrid og Poul, som vi  i forvejen deler så mange store oplevelser med omkring hestene, slutter Carina Cassøe Krüth.

Copyright Ridehesten.com
Ingrid og Poul Thøgersen har som ejere af Heiline's Danciera mange store oplevelser sammen med hestens rytter, berider Carina Cassøe Krüth og hendes mand, Casper Cassøe Krüth, og forhåbentligt venter de største eventyr med "Danse" forude. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen