Fra terminsprøve til sejr i Jyske Bank Boxen

04-03-2020 16:37

Annika Knudsen Lorentsen

17-årige Maria Barnewitz Schou kom direkte til Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning fra terminsprøve og nåede derfor ikke at gå banen i CSI2* 140 cm, men det afholdt hende ikke fra at tage sejren

Nyheden fortsætter efter annoncen

Med den velspringende 13-årige hoppe Seana 2 e. Stolzenberg lykkedes det for Maria Barnewitz Schou at ride allerhurtigst i CSI2* 140 cm klassen i Jyske Bank Boxen her på første dagen ved Dansk Varmblods Hingstekåring. 

Det klarede hun på trods af, at hun kom direkte fra terminsprøve, og dermed ikke havde nået at gå banen til klassen. Med en tid på 24.73 sekunder sikrede hun sig sejren. 

– Jeg var på Facetime med en af mine veninder som så gik banen med mig og så fik jeg lige set et par ryttere inden jeg skulle ride, fortæller Maria om dagens oplevelse. Hør Maria fortælle lidt mere om det hektiske program i videoen nederst i nyheden. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

På andenpladsen blev det også en dansk ekvipage, her var det nemlig den lynhurtige ekvipage bestående af Christian Jansen på hoppen Madea e. Heartbeat/Racot (opdr. Herluf Christensen), de red fejlfrit i tiden 25. 26 sekunder. 

På tredjepladsen blev det tyske Hendrik Sosath med Cadora e. Catoki/Landor S, mens det på fjerdepladsen blev danske Mathias Nørheden Johansen med Conrisiko e. Contendro II/Lavall I.

Se resultatet fra klassen her.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen