Cecilie glad for god start i KRAFFT Tour (video)

09-03-2022 15:09

Annika Knudsen Lorentsen

Amatørturneringen KRAFFT Tour of Amateurs er i gang og i dag har rytterne redet første klasse, hvor rytterne for første gang fik lov at prøve kræfter i de flotte rammer her ved Dansk Varmblods Hingstekåring 2022

Copyright Ridehesten.com
Cecilie Aarslev Papsøe med Blacks Colluna. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

25 heldige ryttere har kvalificeret sig til den danske finale i KRAFFT Tour of Amateurs, som afholdes her ved Dansk Varmblods Hingstekåring. 

I dag har rytterne, som med en framelding var 24 til start, redet den første runde ud af tre i KRAFFT Arena M, og mange af rytterne leverede virkelig flotte runder og det lignede, at ikke alle red alt hvad de kunne, så tempoet bliver sikkert endnu højere i finalen. 

Copyright Ridehesten.com
Cecilie Aarslev Papsøe med Blacks Colluna flankeret af KRAFFT repræsentant Jesper Bæk, Ulrik Kristensen og dommer Lis Juul. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Dagens vinder red dog rigtig hurtigt, og her var det Cecilie Aarslev Papsøe i sadlen på Blacks Coluna e. Colorado/ Lancier (opdr. Fam. Black Pedersen). Cecilie var godt tilfreds med dagens ridt, og hun fortæller, at hun havde håbet på, at det kunne lykkes. Se interviewet med Cecilie i videoen nedenfor. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Andenpladsen blev Karoline Søndergaard Bak med Hardcore e. Heartbeat/ Højagergårds Lektor (opdr. Tage Roed Nielsen). På tredjepladsen blev det Johanna Gallus med Heart Beat’s Brakeout e. Heartbeat/ Limbus (opdr. Bjarne Nielsen).

Anden runde i KRAFFT Tour rides i morgen, mens finalen er lørdag.

Resultat fra klassen.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner