Fransk akrobatik på hesteryg - opdateret med video

06-09-2014 14:22

Britt Carlsen

WEG - Finalen for de mandlige voltigere blev som var man til en rock koncert, jublen var øredøvende og skrigende fans med deres idolers navne malet på maveskindet pyntede på lægterne - og så fik vi set voltigering af en kaliber, som kun kalder på beundringen

Jublen nåede nye højder på stadion for voltigeringsfinalen da mændende gik igang med deres kürfinale. Franske Nicolas Andreani var en af de få, som rent faktisk fik fortalt en lille historie i mime og akrobatik på hesteryggen, hans Einstein-tema var helt specielt at overvære. Han flotte kür var dog ikke nok til at snuppe guldet, men han måtte "nøjes" med sølvmedaljen. - Jeg er meget tilfreds med min sølvmedalje, specielt fordi de seneste to sæsoner har været vanskelige for mig, så jeg er meget glad, udtalte den tidligere VM-vinder.

- Måske er dette et tegn på, at jeg har nået mit limit, så jeg er ikke sikker på hvad der videre skal ske, sagde guldvinderen Jacques Ferrari fra Frankrig, der også er regerende europamester. Han viste et meget spektakulært og sikkert program og de to franskmænd henviste Tysklands Erik Oese til bronzepladsen efter en brilliant kür.

Se resultaterne her

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen