Fransk verdensetter

04-03-2016 13:24

Den 34-årige franske springrytter Simon Delestre er hermed blevet udråbt som verdens nummer 1 af Longines inden for springning, og dermed slog han skotske Scott Brash 

Copyright Ridehesten.com
Simon Delestre

- Det er en kæme stor drøm for enhver rytter at blive verdensetter. Qlassic Bois Margot, Chesall Zimequest and Hermès Ryan har alle hjulpet mig med de 98% af de nødvendige point. Alle disse tre heste fortjener at blive takket, uden dem havde jeg aldrig opnået dette resultat, fordi det var så tæt løb, har alle resultater haft indflydelse, udtaler en beæret og begejstret franskmand Simon Delestre og sin placering som verdensetter.

Et helt særligt varemærke ved netop Simon Delestre er, at han har redet alle hans heste op fra bunden. Ingen af de heste han rider konkurrencer på, kom i stalden og på forhånd var uddannet til at gå femstjernet Grand Prix. - Jeg foretrækker altid at ride mine hest op som unge. Det er ikke min kop the at købe en allerede uddannet hest på 9 eller 10 år, siger springrytteren Simon Delestre om hans træning af hestene.

Hele ranglisten kan ses her.

/Pressemeddelelse.

 

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald