Fransk World Cup-triumf

20-01-2014 09:44

Både første- og andenpladsen ved gårsdagens syvende runde ved Longines FEI World Cup i springning gik til franske ryttere – endnu en franskmand vandt Youngster Cup ved samme stævne, men fik dog stærk dansk konkurrence

Copyright Ridehesten.com
Patrice Delaveau - ved EM i Herning.

Ved søndagens klasser under det internationale springstævne i Leipzig blev det til fransk succes og en enkelt dansk placering.

I Youngster Cup-finalen (140 cm) gik sejren til franske Kevin Staut på Ayade de Septon ET HDC efter en fejlfri omspringning i tiden 37,34 sek. Danske Søren Pedersen på Tailormade Confidence sprang sig til en flot fjerdeplads i klassen med nul fejl i omspringningen i tiden 39,12 sek. – altså under to sekunder efter førstepladsen.

Dagens sluttede på behørig vis med afviklingen af syvende runde i Longines FEI World Cup springning (155 cm). Også her var der franske toppræstationer på programmet. Sejren gik til Patrice Delaveau på Lacrimose HDC, som var fejlfri i omspringningen i tiden 40,13 sek., mens landsmanden og den forsvarende europamester Roger Yves Bost på Castle Forbes Myrtille Paulois kom lige efter på andenpladsen, med en fejlfri omspringning i tiden 40,78 sek. Tredjepladsen gik til tyske Lars Niebarg på Leonie W med nul fejl i omspringningen i tiden 42,58 sek. På syvendepladsen kom Stutteri Ask-rytter, svenske Rolf-Göran Bengtsson på Quintero Ask med fire fejl i omspringningen i tiden 41,30 sek.

Stillingen i Longines FEI World Cup springning er efter syvende runde sådan, at den fortsat føres af engelske Scott Brash efterfulgt af schweiziske Steve Guerdat. Tredjepladsen indtages af australske Edwina Tops-Alexander, mens søndagens vinder, franske Patrice Delaveau, ligger på fjerdepladsen.

Se flere resultater HER, læs om fredagens resultater HER og lørdagens HER.

Videoer

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen