Fredagens resultater fra Flyinge

28-03-2015 11:37

Der er masser af topplaceringer til de unge danske springryttere ved Baltic Cup-stævnet på Flyinge, Sverige

Copyright Ridehesten.com
Amanda Sondrup Henriques på Flashy Gold Finch ved Baltic Cup ved Riders Cup-stævnet 2014.

I Small Tour 110 cm for kat. 1 blev bedste dansker Hannah Smith-Nielsen på Hard Times på en tredjeplads, efterfulgt af Mathilde Aborg på Dunlewey Roller på en fjerdeplads. Emilie Mosegaard Christiansen på Bridgewater Opium blev nummer 9, mens 12. pladsen gik til Lærke Maria Nørgaard på Just Kidding II.

Junior Small Tour 125 cm bød på en dansk fjerdeplads til Katrine Højholt på Performers Joy, en femteplads til Mathilde Aborg på Contina, en sjetteplads til Karoline Loft på Apg Jepp Van’t Steinershof, en niendeplads til Sie Freck Kolby på Fausta og endelig en 12. plads til Anna Weilsby på Lugano.

Der var dansk sejr i dagens kat. 3 Small Tour 90 cm til Amanda Sondrup Henriques på Flashy Gold Finch. Dertil snuppede Amanda også fjerdepladsen i klassen på Korreborg’s Joachim, mens femtepladsen gik til Josephine Sofia Eisenreich Vinther på Oldcastle Sylvester og ottendepladsen til Astrig Hesseldahl Føns på Klintholms Sir Chuck.

I kat. 2 Big Tour 110 cm blev det til en tredjeplads til Celeste Christine Arndal på Fredsbo Mesterrix, en fjerdeplads til Emilie Mosegaard Christiansen på Ballintubber Beauty og en femteplads til Alexander Godsk på Merlins Dot.

Big Tour 120 cm kat. 1 bød på en sjetteplads til Clara Hallundbæk på Pauldarys Pocket Rocket, en syvendeplads til Phillippa W. Linde på Attyrory Goldstar, en ottendeplads til Emmalou Falck Gubi Olsen på Matador, en 10. plads til Benedikte Rie Truelsen på Strattonstown Nearly Gone, en 11. plads til Puk Harkjaer Kornbo på Maam Boy og endelig en 12. plads til Celeste Christine Arndal på Legolas.

I Junior Big Tour 135 cm (hold) blev det individuelt til sejr til Clara Hallundbæk på Quimono De La Roque, en tredjeplads til Alexandra Holm på Baramba CI, en syvendeplads til Mathilde Nødskov Aguirre på Flying Cavalina, en ottendeplads til Simone Hansen Scherff på Watokia G, en 10. plads til Mette Meyer Jensen på Efendi, en 11. plads til Christina Nielsen på Griffin 16 og en 12. plads til Katarina Kristensen på Princess I Carly.

I holdkonkurrencen blev det til svensk sejr, mens andenpladsen gik til det danske hold bestående af Melissa Fobian på Colette B, Katarina Kristensen på Princess I Carly, Simone Hansen Scherff på Watokia G og Mathilde Nødskov Aguirre på Flying Cavalina. Også tredjepladsen var dansk og gik til holdet bestående af Christine Thirup Christensen på Queen Lady Z, Mette Meyer Jensen på Efendi, Alexandra Holm på Baramba Cl og Christina Nielsen på Griffin 16.

Se flere resultater HER.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen