Flotte danske placeringer i Flyinge

16-09-2017 08:55

De danske ponyryttere ligger godt fra start ved Baltic Cup i Flyinge, hvor det er blevet til flere placeringer fredag

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dannebrog røg til tops flere gange i løbet af fredagens Baltic Cup, som er i fuld gang i Sverige, hvor Danmark er talstærkt repræsenteret.

Fredagens første small tour for Kat. II ponyer blev med dansk sejr til Anna-Mathilde Nielsen og Saquita, der efter  to flotte nulrunder sluttede i tiden 23,53 sekunder. Og med 2,02 sekunder til konkurrenten blev norske Thea Gunleksen med Louis Walsh henset til andenpladsen med nul fejl efter omspringningen i tiden 25,55 sekunder. Tredjepladsen gik fredag til Ylva Høidal fra norge på ponyen The Latchico , der sluttede i tiden 26,47 sekunder.

I CSIP-klassen (110 cm) for kat. I ponyerne var det endnu en dansker, som snuppede sejren med hjem. 36 ekvipager kæmpede på springbanen, men det blev danske Rebecca Kogler på ponyen Emira C, der var hurtigst på banen, og med nul efter omspringningen sluttede ekvipagen i tiden 26,07 sekunder.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I kat. II ponyernes kvalifikationsklassen( 110 cm) til Grand Prix, blev det en flot tredjeplads til Clara Savas Olsen på vallakken Flying Ronaldo, der efter to nulrunder leverede tiden 24,03 sekunder.

Theodor Linde var en travl rytter i CSIP-klassen (120 cm), hvor han snuppede både første og andenpladsen. Med Attyrory Rebel på banen blev det til to fine nulrunder, hvor ekvipagen sluttede i tiden 23,42 sekunder, og en sejr i hånden. Andenpladsen tog Theodor Linde med vallakken Bel Air, der sluttede i tiden 24,11 ligeledes med nul fejl efter omspringningen. Anna Sofie Tørnæs og Kalypso Skovgaard indtog fjerdepladsen med tiden 25,04 sekunder.

Se alle resultaterne HER

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen