Frederik hjælper sine klubkammerater ved Baltic Cup

22-01-2022 14:44

Annika Knudsen Lorentsen

Da rytterne fra Egene Rideklubs faste træner Mads Sigurd Nielsen er syg med corona, har 18-årige Frederik Fensholt påtaget sig rollen med at gå bane med og hjælpe de andre ryttere fra klubben på opvarmningen

Copyright Ridehesten.com
Frederik Fensholt med Dalvaro-W ved DM 2021. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne weekend mødes mange af nordens unge dygtige ryttere ved Baltic Cup-stævnet hos Riders Cup, og en del af dem kommer fra Egene Rideklub

Rytterne fra Egene Rideklub har normalvis hjælp fra deres træner og berider Mads Sigurd Nielsen, men da han er smittet med corona, er en af de mest rutinerede af rytterne fra klubben trådt til. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det drejer sig om 18-årige Frederik Fensholt, som selv har mange internationale starter på sit CV, og som selv rider i U25-klasserne ved stævnet. I går var han med til at vinde holdkonkurrencen for U25 med et af de danske hold, og i dag er han til start i Grand Prix. 

– At man hjælper hinanden er helt i Egenes ånd og når det tilmed resulterer i flotte præstationer, så kan Mads Sigurd Nielsen kun være stolt af sit team, fortæller Lisa Rekling, som er mor til Oliva Rekling, der rider for Egene Rideklub, og som torsdag vandt en 110 cm-klasse med sin pony Fionn's Son, efter kyndig hjælp fra Frederik.

Start- og resultatlister fra Baltic Cup.

Copyright Ridehesten.com
Frederik Fensholt med Dalvaro-W ved DM 2021. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen