Fuld gang i forberedelserne til NBC

12-06-2019 11:37

Annika Knudsen Lorentsen

Om to uger melder op mod 500 heste og deres ryttere, fordelt på tværs af alder og fem forskellige ridesportsdiscipliner, deres ankomst på Vilhelmsborg til Agria Nordic Baltic Championships 2019

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved dette års Nordic Baltic Championships på Vilhelmsborg dyster de bedste ryttere i alle aldersgrupper fra Norge, Sverige, Finland og Danmark i både dressur, springning, military, paradressur og voltigering, når de nordiske mesterskaber for første gang afvikles ved ét samlet event.

En stor opgave at løfte

Agria Nordic Baltic Championships 2019 er en af de største ridesportsbegivenheder nogensinde på dansk grund, og et stævne af en sådan kaliber stiller store krav til arrangøren. Derfor har det bestemt ikke været tilfældigt, hvem der er skal stå i spidsen for at afvikle stævnet

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Vilhelmsborg har de perfekte rammer til en international ridesportsbegivenhed som denne, og vi er helt trygge ved at overdrage tøjlerne til Casper Cassøe. Ved pony-EM i 2016 fik Casper stablet en oplevelse i særklasse på benene, og derfor glæder det os utrolig meget, at Casper også har takket ja til at løfte denne opgave, så drømmen om en nordisk hestefestival for alle aldersgrupper og flere discipliner kan blive en realitet, siger Morten Schram Rottwidt, generalsekretær i Dansk Ride Forbund.

Agria Nordic Baltic Championships afvikles den 26. – 30. juni 2019, og der er fri entré alle dage. Udover de nordiske mesterskaber kan publikum også opleve international springning, ligesom flere europæiske militaryryttere også vil finde vej til Aarhus.

/DRF

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen