Fuld gang i klargøringen i Herning

05-03-2023 18:24

Annika Knudsen Lorentsen

Klargøringen af banerne, staldene og meget andet er i fuld gang ved Dansk Varmblods Hingstekåring 2023, og klargøringsteamet har arbejdet på højtryk de sidste par dage. Det betyder, at omgivelserne i MCH og Jyske Bank Boxen allerede i dag står næsten klar til årets hestefest, der finder sted i den kommende uge

Copyright Ridehesten.com
En af hallerne der danner rammen om ridekonkurrencerne og kåringen i Herning. Foto: DV Herning

Dansk Varmblods Hingstekåring 2023 starter på onsdag den 8. marts, og allerede tirsdag begynder heste og ryttere at ankomme til Herning. 

Klargøringsteamet har de sidste dage arbejdet på højtryk for at skabe den storslåede kulisse, der endnu engang danner rammen om arrangementet, hvor der rides i tre forskellige arenaer: Jyske Bank Boxen, KRAFFT Arena M og Dansk Hesteforsikring Hal E. 

Copyright Ridehesten.com
Der er blevet kørt mange tons sand de sidste par dage. Foto: DV Herning

Når MCH og Jyske Bank Boxen skal forvandles til et arrangement som Dansk Varmblods Hingstekåring, så er der mange ting, der skal klargøres. Der skal køres mange tons sand, udlægges gummimåtter, lægges gulvtæpper, ophænges bannere. Tribunerne skal opsættes, VIP-områderne skal klargøres, sekretariatet og pressecenteret skal indrettes, staldene skal gøres klar, hallerne skal pyntes og meget meget mere. 

Copyright Ridehesten.com
Jyske Bank Boxen er næsten helt klar. Foto: DV Herning

Netop derfor har et team af stærke kræfter arbejdet på højtryk siden i torsdags, og forberedelserne er gået så godt, at man allerede i dag kunne fornemme den stemning, der kendetegner Dansk Varmblods Hingstekåring. 

Find programmet her. 

Dansk Varmblods Hingstekåring har i dag bragt en reel på deres Instagram fra Jyske Bank Boxen, som er næsten klar til den kommende uges arrangement. Se den nedenfor. 

Kilde: dvherning.dk

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen